Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Nur Syamira. Welcome to My Blog :*


Entries About


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Happy Birthday to me and you :*

okay one two three ~emoticon20

Happy Birthday to me ,  Happy Birthday to me ,
Happy Birthday ,  Happy Birthday ,
Happy Birthday to me emoticon20
jyeahh hihi :*
Alhamdulillah umur dah cukup 18 tahun emoticon20
sekarang ni nak tengok wayang cerita apa pun dah boleh lepas , eh ? HAHA
selalunya setiap tahun aku akan senaraikan siapa top 5 yg wish paling awal , tapi tahun ni aku tak senaraikan sebab bukan crush gua yang jadi orang pertama *cedih* emoticon20
actually birthday kitorang sama  19
aku pun terkejut sebab tahun lepas tepat pukul 12 dia call, tapi tahun ni ? 
takkan dia tak ingat yedak *kwaja kwaja* emoticon20
bila aku nak wish birthday tuptup baru aku teringat dia pernah cakap phone dia hilang hmm k :'/

esoknya bukak facebook dia wish birthday dekat wall "Happy Birthday to my partner" emoticon20
ingatkan dia memang dah lupa aku -,- btw Happy Birthday to you too awak and Happy 20 years old :'*