Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Nur Syamira. Welcome to My Blog :*


Entries About


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


sunshine :)


Good Morning Sunshine 48
hari ni wajib buat cuti sekolah sendiri sebab Spain MENANGGGG Final Euro oii haha emoticon20
Italy main guna ponggong je , mana lah nak menang emoticon20

k pepagi lagi sampai ke tengahari menghadap twitter and blogging je memanjang emoticon20
nak keluar pun nak ke mana , yang peliknya kenapa abang aku tak kerja hari ni emoticon19
bosan lah kalau dia ada dekat rumah haih emoticon20

dah 3 minggu lebih aku tak jumpa Syameeremoticon20
tipu lah kalau aku tak rindu dia emoticon20
kalau tak dulu seminggu 3kali jumpa , sekarang ? hmm emoticon20
asal plan nak jumpa je mesti tak jadi , mesti ada something wrong ni emoticon20
aku bagi dia curang emoticon02 tapi aku tak bagi dia hidup lama HAHA emoticon10
dari dulu aku pernah cakap dekat dia , kalau rasa minat dekat perempuan lain , kita break secara baik ~ that's all emoticon05