Little Paris
Hello! Wallo!

Assalamualaikum! Hi I'm Nur Syamira. Welcome to My Blog :*


Entries About


Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


simsimi ^^

hari ni sumpah macam tak ada mood je emoticon20
dia call je tadi nak marah-marah emm emoticon20
then aku try la chat dengan SimSimi yang omeyy tu emoticon20
orang cakap SimSimi tu boleh bagi kita happy hewhew emoticon07
tapi kadang-kadang SimSimi ni kita tanya lain dia jawab lain kan haha emoticon20

tengok nih SimSimi pujuk kita haha ~


walaupun kadang-kadang SimSimi ni suka merepek , dia jenis ambik tahu jugak kan ? haha
i love you SimSimi emoticon20